Lid Worden

We zijn blij met elk nieuw lid. Samen zijn we sterker, daadkrachtiger en kunnen we onze doelen nog beter realiseren. 

Wat wij bieden

Ontmoeten, ondernemen en ondersteunen.
Dat zijn de pilaren waar wij als businessclub op steunen. 

Wij bieden jou als lid activiteiten en mogelijkheden om je zakelijke netwerk uit te breiden, kennis te delen en concreet zaken te doen. Om dit doel te behalen organiseren wij diverse activiteiten voor onze leden. Tegelijk beogen wij diverse doelstellingen in het maatschappelijk belang van de voetbalvereniging Beuningse Boys te behalen. Denk hierbij aan de opleiding van de jeugd, ondersteuning van het eerste elftal en een verbetering van de faciliteiten van de vereniging.

 

Wat wij van jou vragen

Om lid te worden dien je minimaal 21 jaar te zijn, te wonen en/of werken in de gemeente Beuningen en/of in een aangrenzende gemeente en een leidinggevende, ondernemende, bestuurlijke of maatschappelijke functie te vervullen. 

We vragen jouw persoonlijke inzet, betrokkenheid en enthousiasme voor onze doelen zodat we samen een bijdrage te kunnen leveren aan de ondersteuning van het maatschappelijke doel van de voetbalvereniging Beuningse Boys. 

 

Kosten

De contributie bedraagt € 300,- per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De contributie wordt gebruikt om vier bijeenkomsten per jaar te bekostigen en de voetbalvereniging Beuningse Boys te ondersteunen.

 

Introducee

Bij bepaalde activiteiten mag een lid max. twee introducees meebrengen. Deze introducees mogen aan een activiteit deelnemen en kennis maken met onze businessclub. Uitgangspunt is dat voor de introducees de deelname gratis zal zijn.  Bij wat omvangrijkere bijeenkomsten zal een kleine bijdrage worden gevraagd. Het doel is om ook een introducee uiteindelijk als lid te mogen verwelkomen.

 

Vraag hier je lidmaatschap aan

Om lid te worden stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens;

Bedrijfsgegevens;

  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Branche
  • Link website

Gegevens contactpersoon;

  • Naam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics.
Ok